Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Istna prowokacja! Co mam robić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie "nowego" :) Pod moim adresem doszedł komentarz Joanny Szadkowskiej, o łamaniu regulaminu. I ogólnie o błaznowaniu się Moderatorów:
http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=82387#82387

Co mam robić. W prawdzie mój komentarz był rzeczywiście mało przemyślany, ale chodzi mi o konkretną wypowiedź Joanny o łamaniu regulaminu, a nawet o tworzeniu "TWA MODER".
Sami przeczytajcie i powiedzcie co mam zrobić? Bo ja nie wiem co robić, nawet jak odpowiedzieć to nie mam pojęcia co ? :(

Pomóżcie!

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Dostałem zagadkowy e-mail od jakiegoś pres-a :) Możecie mi wytłumaczyć o co mu tak właściwie chodzi :):

"cos mi mowi, ze niejaki Lourds Nowak ma 2 wiersze w debiutach.

jak dzieciaki zobacza, to bedzie chryja...

pytanie brzmi: jak mu sie to udalo???

pozdrawiam

gosc portalu" - to wszystko.
Możesz Andrzeju sprawdzić kto to? Jeśli można :)

Received: from relay.ceti.pl ([62.121.128.10])
(envelope-sender )
by smtp.wp.pl (WP-SMTPD) with SMTP
for ; 5 Oct 2004 17:09:10 +0200

Możecie mi (przy okazji) powiedzieć o co w tym liście chodzi :) Bo ja nic nie rozumiem :)

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Nie przejmuj się - to mój szef(c) - jutro go opieprzę :)

Chodzi mu o to, że Pani Lourds umieściła wiersz chyba w dwóch działach i ktoś jej przeniósł do Początku, więc ma 2 wiersze obok (limit: 24 h / wiersz). Tyle
pzdr. b.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Opublikowano

Najlepiej:
a) nie wchodzić w dyskusję
b) nie dawać powodów (sami przekonaliście się, jak tu jest).
c) od regulaminu to ja tu jestem, a nie jakaś Szadkowska, i odsyłać na stronę główną do KONTAKT.
d) dawać upomnienia, że pisze nie na temat i odsyłać do działu forum dyskusyjne (niech tam sobie pisze do nieba).
e) nie przejmować się. :-)

a.
Opublikowano

http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=82574#82574 - proszę Bezet :) (sorki za tego Romana :) wybacz :)). Tylko, że Andrzej usunął post, ale NO WŁAŚNIE. Chyba o czymś zapomniałeś Andrzeju, bo tam Wuren cytuje Joannę i jest tam prawie cała jej wypowiedź. Czy tak ma pozostać?

Opublikowano

Mogę mieć taką prośbę?
Jak już usuwacie, to dajcie kopię tu, bo potem nie wiem, o co chodziło (a smak jest :)

pzdr. b.

ps. a o Romana nie płakusiaj - jakoś przeżyję ;)

• Dodaj nową pozycję...