Ela_Ale Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 piąte koło u wozu jest niezbędne wyrzucam cztery pozostałe urwą się ryzykownie pominięte a tak wiem na czym stoję nieumocowana stabilizacja pewnością przewyższa konieczności
Biała Lokomotywa Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Odnajduję zaraz analogię - Od przyjaciół strzeż mnie Boże, z wrogami sobie poradzę. Coś w tym jest, lepszy świadomy brak stabilizacji niż pozorne poczucie bezpieczeństwa. Rozumiem rozterki. Zastanowiłabym się nad celowością słów "koło" i "cztery", ale oczywiście decyzja autorki. Pozdrawiam serdecznie:)
Ran_Gis Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 - przyczepiam się i jadę za Lokomatywą... szanując suwerenność - Ran
Gość Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 do stabilizacji wystarczy trzy Znane trójkąty; boski, małżeński, bermudzki. Ten ostatni wciąga poszukiwacza stabilności. Pozdrawiam serdecznie. Eugi.
Ela_Ale Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chodziłaś, kolorowa Lokomotywo, podobnymi drogami, tzn. jeździłaś podobnymi torami co ja. Nad celowością już nie myślę, bo mnie wyręczyłaś z doczepionym za Tobą Ran-kiem i bardzo dobrze. Z niezmienną sympatią pozostaję - E.
Ela_Ale Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Wagoniku, że jeździsz za mną z Lokomotywą. Nie uszczknąłeś mojej suwerenności ani na jotę. I pozdrawiam. E.
Ela_Ale Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, nie wiem, czy akurat 'bermudzki' to taka ostoja stabilności. Nawałnice tam bywają bardzo wciągające...chyba, że warto zaryzykować. Najbardziej stabilny z trójkątów, to chyba jednak kreślarski. Uściski dla Poszukiwacza. E.
Rekomendowane odpowiedzi