Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Poet Ka

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Papierowy Lis to post scriptum jest jak mrugnięcie okiem do czytelnika, liryczny dystans, dialog z klasyczną wizją poezji...
    • Wstaję dzisiaj wcześnie rano Prysznic, kawa, szybkie newsy Czytam i wytrzeszczam gały Nie chcę wierzyć, ale muszę   Tramp jest łysy, ale z brodą I do Mekki jedzie drogą Czyli sprawa oczywista Zmienił wiarę, przyjął islam   Chce pogodzić się z Iranem I zostać ajatollahem Putin dał mu hulajnogę Żeby szybko przebył drogą   Greta węgiel reklamuje Kocha Śląsk i Nową Rudę Papież tańczy breakdance w Rzymie Brak uchodźców jest w Berlinie   A w Paryżu tanio nagle Nasz urzędnik mówi prawdę Poseł z posłem się nie kłóci Ich obrady trwają krócej   Telewizja bez reklamy Bank oddaje wszystkie raty ZUS wypłaca przed terminem Fiskus wciąż przeprasza winnych   Myślę: co się kurwa dzieje Taki świat to nie istnieje Ludzie są dla siebie mili? Ja dożyłem takiej chwili?   Patrzę w datę - zrozumiałem To nie wielkanocne jaja Już myślałem - odszedł kryzys Skucha - dziś prima aprilis
    • @Achilles_Rasti synkopowe...
    • @Proszalny O to należy zapytać chóru. Dziękuję. @KOBIETA Tak jak nucisz, nie inaczej. Wygląda, że Ty masz dobry dzień. Popieram takie nastawienie :) @Poet Ka Komplement od Pani Poetki - to honor. Dziękuję.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...