Piotr_Mogri Opublikowano 1 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Pewien kochliwy bąk z Lemborka po łące namiętnie się błąkał. Szukał natchnienia dla przyrodzenia. Lecz żadna nie chciała potworka.
Roman Bezet Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 A może by tak? Pewien kochliwy bąk z Lemborka skupiał myśli koło rozporka. pzdr, bezet ps. Czy dzisiaj nie ma Limeryk-party? :(
Piotr_Mogri Opublikowano 1 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Właśnie inicjuję jeno z odzewem marnie że nie wspomnę o komentarzach... :) pzdr PM
Roman Bezet Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Widzę, że jedna moderacja jest. I Wuren-Freud na straży. A temat kto zapoda? Czekać czy iść na spacerek? pzdr. bezet
Piotr_Mogri Opublikowano 1 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Brakuje kogoś bezstronnego od tematów.... ;) Może pan RB spróbuje... :)
Roman Bezet Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Rozumiem, chcecie mnie wyeliminować :) Temat mam juz w głowie, ale - nie ma tam jakiejś dziewicy na podorędzie - od razu by rozsądziła :) Może Miss Ewelina zechce? Mogę napisać do niej expresem. pzdr. b
Piotr_Mogri Opublikowano 1 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 To proszę zagadnąć pannę Ewelinę o temacik bo ja nie jestem bezstronny i podać nie mogę (a korci) :)... ;)
Roman Bezet Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Potrzebujemy więc kwadransa. b.
Ewelina_Tarkowska Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 panowie net mi pada, narobię tylko bałaganu... ledwo tu weszłam, przykro mi
Jan Polski Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 To może ja zapodam - jeśli przyjmiecie? "Sny Singha z Napuste" pzdr. Jan P.
Piotr_Mogri Opublikowano 1 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 że co? :) może być ale nie wiem czy reszta podchwyci... pzdr PM
Jan Polski Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeżeli Pan kupuje temat - jako inicjator - to możemy go powiesić na Forum dyskuyjnym. Proszę założyć watek nowy, podać reguły: czas, itepe. Powodzenia - będę łypał jednym okiem ;) pzdr. Jan P.
Piotr_Mogri Opublikowano 1 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 temat może być :):):) Reguły: - czas do 1 00 - ilość limeryków nieograniczona - na temat oczywiście - każdy uczestnik winien skomentować utwór przeciwnika/ów PM
Rekomendowane odpowiedzi