Rafał L Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Nie ma Ciebie dziś przy mnie, Nie było wczoraj, Nie będzie i jutro. Gdy pytam siebie, dlaczego tak jest To słyszę słowa te: Gdyż dzielą nas kilometry Tak długie - jak myśli o Tobie I krótkie - jak dni spędzone bez Ciebie. Teraz, gdy już jestem całkiem sam ze sobą To spoglądam przed siebie By ujrzeć Twoją twarz, A gdy już ją przed sobą mam To po policzku mym - Mała łezka spływa Mówiąc mi, że wciąż jestem tylko ja - Ja sam, A Ciebie wciąż przy mnie nie ma...
majkaa_m... Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 w ogole gdzie tu jest logika ona jest czy jej nie ma w końcu? i zalecam mniej tych Ciebie, Tobie - kaleczą wiersze
Ona_Kot Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 kolejny z serii koszmarnych miłosnych okropnie pokaleczony wierzę w szczerość PeeLa wierzę, że jego przeżycia są jedyne w swoim rodzaju nie zmienia to faktu, że ten wiersz nie ma prawa być nazywany wierszem to czysty wybryk grafomaństwa braku wyczucia rytmu, słów i poetyki po prostu utwór jest do kitu żeby nie powiedzieć dosadniej pozdrawiam
Mirosław_Serocki Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 łoooooooooooooooo Coraz gorsze te tekściory. Coraz gorsze, Panie Rafale...
Roman Bezet Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Panie Rafale, zachęcam do pisania i do wytrwałości - to jedyna droga do sukcesu :) Proszę może najpierw spróbować epistolarstwa *. Ten tekst nie jest niestety jeszcze wierszem - przykro mi nie mniej niż Panu. pzdr. bezet ----------------- * epistoła - to taka starożytna nazwa na sms-a ;)
Jan Polski Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Wiersz idzie do Piaskownicy. Powody - jak w komentarzach wyżej. Pozdrawiam - Jan P.
Rekomendowane odpowiedzi