Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

a czas się sączy między palcami mijają dni miesiące lata ten choć zawsze wędruje z nami spraw materialnych nie będzie spłacał   zaś z duszą stale ma rozliczenia jakby się znali od dawien dawna on goi rany w śnie zapomnienia a przy nim przeszłość staje się ładna :)))
    • niebanalnie i nietuzinkowo romantycznie i dramatycznie ale bardzo bardzo lirycznie wszystko winne jedno słowo bez którego nie da się przeżyć trzeba tylko pokochać i w miłość uwierzyć serduszko dla Złotego Serduszka wyszepczę ci teraz coś do uszka słyszysz?
    • @Berenika97 Tak pisał istotnie, zresztą w tym temacie, a nie on jeden tak pisze, ot guru nauki w temacie, Dawid Buss w "Psychologii ewolucyjnej" , dowodzi, że najwyżej 15% kobiet kocha swoich wybranków, a reszta wybiera ich jako najlepszych z aktualnie dostępnych. Temat rzeka, a ja kiedyś napisałem o tym fraszkę. Jak znajdę, przytoczę:). Pozdrawiam. 
    • @piąteprzezdziesiąte Ale każda dobrze wie, że nie zawsze mu się chce, nawet jak jest bardzo miły, przecież może nie mieć siły. a wibrator zawsze działa, i w tym tajemnica cała:).
    • Pachołek   kolejny na drodze tym razem właściwie już prawie przy nodze pomarańczowy odblask kask kaftan.   Auta suną w światłach   i w światłach.   W minucie aut może czterdzieści i sam już nie wiem... (co się też zmieści).   Może najemca farm krokodylich. Może z libacji dwóch napastliwych. Może po długiej sesji zdjęciowej ze swoją mamą psinka Dolores.   A tu pachołek kiwa się, kiwa i dziura rośnie — kanał plus chyba   pomarańczowy odblask kask kaftan. Może zmęczony upał go zastał. Biały niewolnik wróci do żony nyską do szyby z tyłu wtulony.          
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...