majkaa_m... Opublikowano 28 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Każdego wieczoru urywane kilka godzin systematyczna eutanazja Główny odcinający z rodowodem wśród marek lepszych alkoholi Potem aktywny ekshibicjonizm widownia klaszcze, woła o jeszcze scena jest rozkołysana i wypluwa nad ranem Rachunek wystawiany może nawet wcześniej niż za pół wieku Napiwek zogniskowany w skroniach przy pierwszym porannym telefonie Nie jest źle zdąży się w międzyczasie jeszcze kilka razy zmienić lokal
Wuren Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Bardzo smaczne to było.. choć podsumowanie boli Duży plus Wuren
majkaa_m... Opublikowano 28 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 podsumowanie boli ale tak właśnie jest realnie tylko co realnie nie boli? :) kłaniam się Maj
Błażej Krupa Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Spox. Mi się podoba. Zauważyłem, że razem z Wurenem założyliście kółko wzajemnej adoracji. ;)
Ona_Kot Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 niezłe, ale mnie nie powaliło na tzw. kolana ani na nic ;) w pewnym momencie zgubiłam się czy to już rano = kac czy kac w ciągu imprezy i trzeba zminić lokal pozdrawiam
majkaa_m... Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 przecież ja tu jestem od przedwczoraj to jakie kółko chyba graniaste ale tak miedzy nami mówiąc Pan wuren ma zdecydowanie podobne poglądy do moich więc chętnie kółko założę :)))
Wuren Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak? a ja nic o tym nie wiem? Może szczegóły jakieś? Bo dla przykłądu pod Messalinem nasze zdania się krńcowo różnią.. a że pod Pana wierszem są zgodne.. hmm cóż.. faktycznie - o czymś toświadczy...
majkaa_m... Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Ona Kot :) to zależy bo jak kiedy poranny kac przeradza się wieczorną imprezę???
Ona_Kot Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chodziło o odwrotność ;) że w środku nocy już kac np. no i właśnie dlatego nie jestem za bardzo za :) że dla mnie jakoś nie wynika z utowru (ale to może ze mną coś nie tak ;) ale też nie jestem przeciw hihihi pozdrawiam
majkaa_m... Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 hehhe doskonale może być i odwrotnie
Błażej Krupa Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Wiersz nie jest zły. Tylko gdzie w nim są zawarte rymy jak na wiersz przystało? Sama oceniasz, a tematyka Twojego wiersza jest taka...hmm (chcę doprowadzić do prowokacji:) )
majkaa_m... Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 no i sprowokowałeś jaka tematyka? życiowa jak najbardziej :)) i naprawdę nie wiedzialam że o tym że wiersz jest wierszem świadczą rymy a biały wiersz to już nie wiersz?
zwykła Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 ja jestem za świadomość porannego kaca nie przeszkadza w 'zapijaniu' wieczoru - sama prawda heh pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi