Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Odkrywaj mi Siebie powoli bym głodny był i nienasycony, Odkrywaj mi Siebie powoli, do snu utul....gdym zmęczony. Ja w Twoje ramiona się wtulę i siły odzyskam stracone, Odkrywaj mi Siebie powoli, gdy Ciebie wybiorę na żonę. Ja twarz Twoją ujmę w swe dłonie i usta scałuję spragnione, Przytulę i dodam otuchy, bo Ciebie wybrałem na żonę. I murem pewności otoczę. I sercem ogrzeję gdy trzeba. Odkrywaj mi Siebie powoli .....pokaż mi skraj swego nieba. Odkrywaj mi Siebie powoli, daj jednak choć szczyptę szaleństwa. Wśród wichrów i burz namiętności, uniesień, pożądań małżeństwa. I ogrzej mnie serca płomieniem, żar duszy niech czuję na ciele..... Okrywaj mi siebie powoli ,mój piękny ,wyśniony Aniele.
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 poprawiam .jeszcze raz i to pewnie ostatni ...mam w D: poprawki ....:))) Odkrywaj mi Siebie powoli bym głodny był i nienasycony, Odkrywaj mi Siebie powoli, do snu utul....gdym zmęczony. Ja w Twoje ramiona się wtulę i siły odzyskam stracone, Odkrywaj mi Siebie powoli, gdy Ciebie wybiorę na żonę. Ja twarz Twoją ujmę w swe dłonie i usta scałuję spragnione, Przytulę i dodam otuchy, bo Ciebie wybrałem na żonę. I murem pewności otoczę. I sercem ogrzeję gdy trzeba. Odkrywaj mi Siebie powoli .....pokaż mi skraj swego nieba. Odkrywaj mi Siebie powoli, daj jednak choć szczyptę szaleństwa. Wśród wichrów i burz namiętności, uniesień, pożądań.... Małżeństwa?????? I ogrzej mnie serca płomieniem, żar duszy niech czuję na ciele..... Okrywaj mi siebie powoli ,mój piękny ,wyśniony Aniele.
Mateusz Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Odkrywaj mi Siebie powoli bym głodny był i nienasycony. Odkrywaj mi Siebie powoli, do snu utul, gdym zmęczony. Ja w Twoje ramiona się wtulę i siły odzyskam stracone. Odkrywaj mi Siebie powoli, gdy Ciebie wybiorę na żonę. Ja twarz Twoją ujmę w swe dłonie i usta scałuję spragnione. Przytulę i dodam otuchy, bo Ciebie wybrałem na żonę. I murem pewności otoczę. I sercem ogrzeję gdy trzeba. Odkrywaj mi Siebie powoli - pokaż mi skraj swego nieba. Odkrywaj mi Siebie powoli, daj jednak choć szczyptę szaleństwa. Wśród wichrów i burz namiętności, uniesień, pożądań.... Małżeństwa?????? I ogrzej mnie serca płomieniem, żar duszy niech czuję na ciele. Odkrywaj mi siebie powoli, mój piękny wyśniony Aniele. Zdzisław Chciwiec:może w tej formie będzie lepiej. Wybór należy do Ciebie. Pozdr. J.S
wanesa_ciska Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Tę trzecią wersję lepiej się czyta ,pozostaje chyba literówka w końcówce OKRYWAJ , powinno być pewno odkrywaj ,,, A treść ,powolne poznawanie siebie ,swoich umysłów i ciał które tajemnicą , takich Aniołów nam trzeba ...pozdrawiam
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..........Super!!! Tango !!!???? :)))) , a co ja tam napisałem na górze, że gdzie ja mam poprawki !!!?......:)))) ......a może i tak będzie lepiej ???...pozdrawiam równie :)))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....jak już jesteśmy przy poprawkach .powinno być w tytule " Następny Janioł " cy cóś .się zapoprawiam naśmierć , ale dzięki :)))
wanesa_ciska Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 E tam cierpliwy jesteś przy tym odkrywaniu , znaczy Peel ,to i z poprawkami dasz radę hehe
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ........" Osz! Ty cholero "..czytasz w myslach, cy cóś ?.........:))
wanesa_ciska Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 A gdzieżbym śmiała ,,,,,,no może cóś tak jakby ,,,
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ........" Osz! Ty cholero "..czytasz w myslach, cy cóś ?.........:)) ......niech mnie kto oświeci .co to znaczy " Peel ".....bo nie kumam czaczy za cholerę .....:))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ........" Osz! Ty cholero "..czytasz w myslach, cy cóś ?.........:)) .....ażeś sie tam śmiała, ażeś .....tak jakby :)))
Rekomendowane odpowiedzi