Julia Zakochana Opublikowano 24 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 trzymam w ręku źdźbło trawy piszę list po wodzie do ciebie nurt rzeki niech doręczy imię miłości pozłacanej wiatrem
Coolt Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Jeśli już przy pomocy tych słów, to, za pozwoleniem :) widzę to tak: trzymam w ręku źdźbło trawy piszę list po wodzie do ciebie niech nurt rzeki doręczy imię miłości pozłacanej wiatrem Ogólnie za dużo enterów,zaimków osobowych,ale jakaś ciekawa myśl też się tu przybłąkała ;) Pozdrawiam serdecznie Coolt
Julia Zakochana Opublikowano 24 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 hmmm... podoba mi sie teoja koncepcja, jest w tym moim tworku troche niedoskonalosci, ale czy to nadal bedzie moj wiersz jeszeli zastosuje twoje poprawki... ? hmm mam wątpliwosci..:/
Coolt Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 a czyj jeśli nie Twój? :) mój na pewno nie ;) po to przecież jesteśmy,żeby sobie pomagać/podpowiadać, a zaręczam że wiersze lubią być lepsze,lubią poprawki :P Pozdrawiam serdecznie Coolt
Ona_Kot Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 pozłacanej wiatrem?? nieeeee nie podoba się i to bardzo nie pozdrawiam
Agnes Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 wycięlabym : do Ciebie, Ci... jest myśl, trzeba popracować na formą przekazu Agnes
Julia Zakochana Opublikowano 28 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 hmm, zmieniełam, dziękuje za rady, pozdraiwam cieplutko wszystkich!
Rekomendowane odpowiedzi