Marek Konarski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To śniadanie w paru wariantach - rzeka senna i leniwa, rwąca i dzika, kręta i tajemnicza, chłodząca, niszczycielska, płytka, przepastna... :) Dziękuję.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 pierwsza świetna, całość na plus, pęki przeszkadzają. ciekawie piszesz :)
Marek Konarski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiedzieć, że jest wyjątkowa, to nic nie powiedzieć.... Lubię te "pęki" - zostaną. Dziękuję :)
Marek Konarski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najciekawsze na lewym brzegu, jest to, czego o nim nie wiem :) Dziękuję :)
Marek Konarski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewne "przeszkadzanie", jest wpisane w ten wierszyk... Dziękuję :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 zapytam z ciekawości: co będzie jeśli kiedyś obudzi się z prawej?
Marek Konarski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest niemożliwe... :)))
Dorota_Jabłońska Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 możliwe, możliwe ;))
Marek Konarski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem idealistą - praktykiem ;)) Gdyby zdarzyło się to, o czym mówisz, świat nie zasługiwałby na to, by o nim pisać - wymyśliłbym nowy... :)
Dorota_Jabłońska Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem idealistą - praktykiem ;)) Gdyby zdarzyło się to, o czym mówisz, świat nie zasługiwałby na to, by o nim pisać - wymyśliłbym nowy... :) Odpowiedź wywarła na mnie duże wrażenie. Z doświadczenia wiem, że w nowym samotność czasem stanowi poważny dyskomfort. miłego dnia!
Marek Konarski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem idealistą - praktykiem ;)) Gdyby zdarzyło się to, o czym mówisz, świat nie zasługiwałby na to, by o nim pisać - wymyśliłbym nowy... :) Odpowiedź wywarła na mnie duże wrażenie. Z doświadczenia wiem, że w nowym samotność czasem stanowi poważny dyskomfort. miłego dnia! No przecież, nie wymyśliłbym samotnego świata...! :)
Pan_Biały Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w drugiej nadużyłeś przymiotników, wyszło zbyt kawo-ławowo ten miękki odsłonięty brzuch to twój? ostatnia najlepsza pozdrawiam r
Marek Konarski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w drugiej nadużyłeś przymiotników, wyszło zbyt kawo-ławowo ten miękki odsłonięty brzuch to twój? ostatnia najlepsza pozdrawiam r Piszę prościutkie, kawo-ławowe wierszyki ;) Miękki brzuch metaforycznie przynależy do peela (u każdego zwierzaka, to część ciała najbardziej narażona na atak - stąd słabość). Wierszyk nie wyklucza jednak tego, że powodem "miękkiego brzucha", jest brzuch jak najbardziej konkretny... :) Dzięki.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ciekawie i przekonywująco piszesz Marku Są możliwości interpretacji mimo że wiersz jest napisany prostymi słowami Mnie takie wiersze urzekają Pozdrawiam
Marek Konarski Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ze wszystkich poetyckich "sprawności", pisanie prostymi słowami, jest chyba najtrudniejsze... Dziękuję :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Cieszę się ponieważ w tej sprawie zgadzamy się Niesłychanie trudno jest pisać prostymi słowami używając jak najmniejszą ich ilość Pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Bardzo ciekawie napisany wiersz. Nietuzinkowy! (p/s: Anna ma pięknego, inteligentnego psiaka??) Serdeczności - baba
Oxyvia Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żeby jeszcze ta "zwykła miłość do słabości" trafiała się bardziej zazwyczaj - niż zazwyczaj się trafia... Chyba jasno się wyraziłam? :-)
Marek Konarski Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze pojawia się dramatyczne pytanie, które to są słowa... ? :)
Marek Konarski Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Psiak może nie jest zbyt piękny ale ma inne psie zalety ;) Dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi