Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Amber będzie mi miło:) jak wyglądają Święta w Kanadzie?
    • @violetta  Twoje komentarze prawdziwie apetyczne i skorzystam z zaproszenia.:)
    • @Berenika97 zbawienie bowiem nigdy nie jest bezinteresowne. Dziękuję za wizytę :)
    • @Berenika97 Dzięki, zajmowałem się tym też zawodowo, bo moja firma była pionierem i największym producentem L-Karnityny, która przyspiesza metabolizm tłuszczów co bywa wykorzystywane w terapiach odchudzających. Polscy producenci wykorzystują L-karnitynę, jako "spalacz  tłuszczu. Kilku z nich produkowało napoje z l-karnityną, co pomagało schudnąć, ale nie wiem, czy bardziej przez karnitynę, czy picie wody:).  Próby na zwierzętach dawały bardzo dobre wyniki, ale one tyle jadły, ile im dawano w testach, a u ludzi, jak zabraknie tej niezłomności, to nie działa i zostaje tylko Ozempic, który bardzo głęboko ingeruje w metabolizm, a efektów ubocznych tyle, że aż strach. To taki off top.  Pozdrawiam serdecznie i niemal świątecznie. 
    • @Amber jak przyjedziesz do Polski, to mogę zrobić takie ciasteczka:) @Amber uwielbiam wiórki kokosowe albo migdały i tak kombinowałam:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...