Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 poznałem prawdę wiesz ten gość którego wtedy widziałeś chce ale nigdy nie pójdzie na całość po prostu łazi w co teraz wierzysz laska którą nieraz śledzę spojrzeniem choć chce nie mówi o sobie zbyt wiele może jest szczera? balonów klinowanie się na patykach wiatru powiewania szybkie ptaków nie wczas odlatywanie bo zimy w tych ciepłych trwają jeszcze choć już ktoś powiedział że może się tak wydarzyć
Magda_Tara Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 a także zarówno że jestem tutu metafizycznie, onirycznie i empirycznie. zdolnyś, Jimmy twórca żeś! :))
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. onirycznie? nie czytaj wierszy przez sen! ;D bo potem mi słodko ;P i jak we śnie ;] następnym razem proszę mnie zjechać, moja miła! dzięki, zdróweczko, Jimmy
Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 z ironiją...odczytałam ponowocześnie,J. serdecznie
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze, dobrze, że tak, bo tam miałem troszkę poczucie obalania języka w 3 strofie i myślałem o tym dystansie, fajnie, fajnie, dzięki za wypowiedź, zdrówko Jimmy
Judyt Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze, dobrze, że tak, bo tam miałem troszkę poczucie obalania języka w 3 strofie i myślałem o tym dystansie, fajnie, fajnie, dzięki za wypowiedź, zdrówko Jimmy cudów nie ma (: J. wzajemnie
Magda_Tara Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od zjazdów to nie ja, dobrze wiesz :) nie umim :D ja od latania. i sprawozdaję, co widzę z góry! :))
Rekomendowane odpowiedzi