Tomasz_Biela Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 kokonem w kształcie moszny zwisamy z kościelnego sklepienia jak błyszczący kryształ rozdzielamy się wydzielamy powoli jak pochwa zapraszając do środka
Magda_Tara Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 łłłłaaaaaaaałłłłłłłł :D to ja zacznę. gdzieś kiedyś czytałam o orgazmach jak wieże kościołów. różne bywają orgazmy twój jest...hm...przekonujący :)))) choć...kontrowersyjny, a zatem odważny. zadziwiłeś, Tomasz, swoją fantazją. pozdrawiam :)) aaa! i jeszcze! PROWOKATOR! :P
Anna_Para Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 No dzieje się! Socjologia seksu? Ocieka płynami ustrojowymi, sokami miłości, spełnienia! Zmiany u Ciebie, Tomku! Nie napiszę, czy mi się podoba, ale robi wrażenie! Pozdrawiam serdecznie. Para:)
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze że przekonuje / a że prowokator to dobrze bo pobudza wstrząsa /:) dzięki Magda /
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niekoniecznie musi się podobać ma robić ohydne prawdziwe wrażenie niekomercyjne oczywiście nie pisałem takiego tekstu żeby się popisać że umiem pisać ohydne teksty / ma on swój cel przekaz / a czy to socjologia seksu ? może i tak wszem i wobec - tekst ma mieć gęstość i myślę że ma / dzięki Anno / za wyrozumiałość i impuls wrażenia / t
Anna_Para Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Robi wrażenie! Przecie napisałam! :)
Judyt Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 hm...łączenie tematów z pewnością sprawiające trwogę nie podoba mi się, nie widzę celowości tego... to tyle o ile, J. serdecznie
Tomasz_Biela Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję / to tyle o ile / t
Rekomendowane odpowiedzi