Wzniosły_Krowodymacz Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Wszystko co pojąłem nie pójdzie na marne zamienię się w byka zamienię się w sarnę hybryda człowieka i pterodaktyla przepotężne prącie oto moja siła W przestworzach szybuję żywioł powietrza mym bratem świat jest na mej łasce ogarnięty strachem doprawdy niesamowite to uczucie taką wielką siłę posiadać we fiucie ciało niczym z trawy kutas zawżdy prawy strzeż się wojowniku moja siła unicestwi wszelkich nikczemników królowie bójcie się potęga prącia mego zgładziła niejednego zrównała z ziemią potwora strasznego śmiech wywołał u mnie wyraz twarzy zwierząt bez twarzy które pojęcia nie miały co się wydarzy strach pomyśleć co się stanie kiedy kutas mój stanie a na mej drodze jakaś bestia stanie nad światem zapanuje potęga przyrodzenia zmasakruje wszystko siłą nasienia
Tomasz_Biela Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 masakruj piracie bo armata ci uschnie / t
Magda_Tara Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 no i co? umiesz subtelnie? umiesz :D
kasia.mała Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 heca,hec, diabły lecą subtelnie fajowe teraz nie wiem co mam z sobą zrobić stać czy co, czy się pochylić, nic nie widzę taki czad delikatnie wypatruję by cie grzecznie pozdrowić
Rekomendowane odpowiedzi