Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @bazyl_prost jest taka ładna influencerka, co gotuje dla najbiedniejszych:) uwielbiam ją gotować:)  
    • Ty nauczysz mnie śpiewać tak, jakby nikt nie słuchał, tańczyć tak, jakby nikt nie patrzył i kochać tak, jakby nikt mnie nigdy nie zranił. E. Henry   będę trwaniem przy tobie niedostrzegalnym niczym ciepło którego nie czujesz bo temperatura jest dokładnie taka jak trzeba   każdy dzień rozpoczynam dla nowych starań i nowych kwitnień   niech składają się samoistnie w przyszłość w historię bez granic w czasie   kiedyś co wieczór sen innym kwiatem zakwitał w mojej dłoni dziś wspomnienie zapachu skrapla się w kąciku oka ale kocham cię jeszcze bardziej   nie chcę pozostawić po sobie zranień ani miejsc bez światła   wszystkie popełnione błędy są pewniejszą rękojmią wierności niż przysięgi na śmierć i życie      
    • Co ma mu Krak - a na karku ma moc.               A kark - o, pokraka.   Na ryby dwa karki i Kraka w dyby rano.   Do kar kac dał władca Krak.      
    • Bardzo osobiste odniesienie się, gdzie relacja jest czymś więcej niż uczuciem, raczej najważniejsza częścią, istotą i sensem życia. Przyznaję, że takie wyznanie jest rzadkością, bo mz ludzie obawiają się aż tak kompletnego odkrycia. Tak czy inaczej, pięknie,, że tak się komuś potrafi przydarzyć. Pozdrawiam
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...