aluna Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 zło zima przeminęła czas jak zając umyka dogoni szczęście? łapię w dłonie wspomnienia dotykam jutra nadzieją wiem ,wiem powrócisz ciepłym wiosennym wiatrem jak zawsze na zawsze?
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Chociaż na chwilę. Może warto...? Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę.
aluna Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie Drogi Janie ta chwilka zapadła...! Dziękuje za czytanie i odwzajemniam życzenia! Ania
bestia be Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ,,dogoni szczęście?" tutaj mam problem nie powinno być ,,dogania lub dogonił" Jednak wiersz , jak zawsze sympatyczny, liryczny, podoba się szacuneczek bestia
aluna Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga bestio na moj polski-czy dogoni...! Dziękuje Ci bardzo ,że czytasz moje przemyślenia! ŚWIĄTECZNIE! Ania
bestia be Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga bestio na moj polski-czy dogoni...! Dziękuje Ci bardzo ,że czytasz moje przemyślenia! ŚWIĄTECZNIE! Ania Tutaj nie chodzi o polski, tylko tam nie ma czy? , więc zastanawia zło zima przeminęła czas jak zając umyka dogoni szczęście?------ten urywek i tutaj bym dał ,,dogonił" bez pytajnika z prostej przyczyny ponieważ od łapię w dłonie------ stwierdzasz wspomnienia dotykam jutra nadzieją wiem ,wiem powrócisz ciepłym wiosennym wiatrem jak zawsze na zawsze? Tak na mój rozum , ale to tylko moje zdanie, przemyśl szacuneczek bestia ba czytam i lubię aha jak wstawisz ,,czy dogoni itd" będzie spoko jednak tylko gramatycznie ,ale nie logicznie do całości ponieważ w dalszej części piszesz , że uciekasz do wspomnień, czyli brak szczęścia jest nadzieja ,,powrócisz" itd
Magda_Tara Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 piękny tęskny wiersz, Aniu Wspaniałych Radosnych Świąt, Aniu :*
aluna Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga bestio na moj polski-czy dogoni...! Dziękuje Ci bardzo ,że czytasz moje przemyślenia! ŚWIĄTECZNIE! Ania Tutaj nie chodzi o polski, tylko tam nie ma czy? , więc zastanawia zło zima przeminęła czas jak zając umyka dogoni szczęście?------ten urywek i tutaj bym dał ,,dogonił" bez pytajnika z prostej przyczyny ponieważ od łapię w dłonie------ stwierdzasz wspomnienia dotykam jutra nadzieją wiem ,wiem powrócisz ciepłym wiosennym wiatrem jak zawsze na zawsze? Tak na mój rozum , ale to tylko moje zdanie, przemyśl szacuneczek bestia ba czytam i lubię aha jak wstawisz ,,czy dogoni itd" będzie spoko jednak tylko gramatycznie ,ale nie logicznie do całości ponieważ w dalszej części piszesz , że uciekasz do wspomnień, czyli brak szczęścia jest nadzieja ,,powrócisz" itd Jak zwykle Droga bestio masz rację, prosze pozwól poprawić ....nie dzisiaj! Padam , nie czuje rąk i nóg...! SŁONECZNIE I SERDECZNIE! aNIA
aluna Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WOOJENA DROGA Taro milutko mi bardzo! Świąrecznie ,serdecznie! aNIA
Judyt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wspomnienia nie ma to jak są ciepłe i ukochane w sercu J. serdecznie
aluna Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Judytko za ......i za wszystko! Ania
Rekomendowane odpowiedzi