Janusz Wawrzonkiewicz Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 nie wszyscy mieszkają samotnie wszyscy czują podobnie samotność nikt nie dorówna ideałowi każdy ma prawo do prywatki stanąłem na pustynnym rozdrożu gwiazdy kierunku nie znają wiem, chociaż nie pytałem dąb sęki zbiera i patrzy gdy los znika za słońcem silny, wszechmogący, pewny swego ziemio okrutna żądam odpowiedzi kiedy pozwolisz innym na zrozumienie
bestia be Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ciekawe przesłanie podoba się jednak mam ale,..... do tytułu może ,, Dom wariatów" serdecznie be
Janusz Wawrzonkiewicz Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 dziękuję z komentarz, oraz za cenną uwagę przyznaję, że trochę to dziwnie się czyta - dom wariatkowo, ale wszystko ma początek, dom nawet wariatkowo. Właściwie to tak brzmiał pierwotny tytuł pozdrawiam J.W.
gabriel p. Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 zagadka stworzenia? a jak nam ziemia odpowie, to będziemy w stanie zrozumieć? ja wolę żyć w niewiedzy. bardzo podoba mi się ten fragment:dąb sęki zbiera i patrzy gdy los znika za słońcem czas mija, a dalej odpowiedzi brak. pozdrawiam ;-)))
Janusz Wawrzonkiewicz Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 dziękuję za komentarz, obawiam się, że sami musimy znaleźć wszelkie odpowiedzi :) albo złudzenie je przypominające pozdrawiam J.W
Rekomendowane odpowiedzi