Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Mu i pożar i ma, że jako z oka jeża miraż opium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mu i pożar, im oka: Jan, Agro, mata fal z sumą żal pan, e rysa komar, atak; komety. Lot turbo raz; siana, mata. As o lasu, e zabawi słoi nawała. A do gaja, a las. Sikorka, a raja! Ja i za baton! Car, owad? O! A i grota basa, ta laba z owa: Sala-Aza butą - iw świat awe! A Jur o baton. Ja kara wanna, a warto"łą"i psa, a robota! Jaja galopa, a pola gaja. A ino kant, a boje, a kto, kitu, boi toki? O ta dąsa i lota tora gór osa, tan. Ssie rada, torta, bao,? Rota, a kata Anna mi targa, a welon i wota! Te lawa: Anat-Amora. O gna tama dar o! I niż, a Inka, u tara: ch..a? A katu i soki, e rogi, a ta diabeł? A Maja, a tor wyspa, toki, koks-iksy? Pawia nurtu! A ta meta, ta da mi młoda jasyr-rysa, jad; oł! Mi mada, ta temat-aut, runa, iwa, pysk i skoki kota! psy, wrota, a jama-łeb? A i data i gore i kosi, u taka? A juh! Caratu, a Kniażin. Ora, Dama tango! A Roma tana, a waleta. To wino lewa? A grat i manna! A taka, a tora? O bat, rota, dar, Eis. Syna tas o róg, a rota Toli. A sąd, a to i toki! O but? I kotka, ej! O bat na konia, a ja galop, a pola. Gaja-ja to bora, a spiął o trawa. Anna wara! Kaja taboru ja! Ewa tai w świąt. U baza, a las, a woza. Bal, a ta sabat orgia? Oda wora, cnota bazi; aj! A jara, a krok sala, a jagoda. A ław Anioł si. Wab a Zeusa los. Atamana i szaro, brutto loty, te mokka. Ta ram oka; Syrena plażą, muszla, fatamorgana, jako miraż opium?

• 4 tygodnie później...