Bernadetta1 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 kwitniemy przybrawszy barwy karminowe jak róże karmione słońca obietnicą w półfalach skrywamy półszepty najciszej wzrok sięga w krzyczący mewami horyzont tajemnic uliczki ślepe niepokorne w upale dyszące fantazją pragnienia od myśli srebrzyste świetliste teorie co krople chcą nagle w perły deszczu zmieniać a w sadzie jabłkowym w zapachy ubrane niepewność obawa siostrzane oblicza gdy cierpki smak jabłka podaje kochanek smak gorzki bo gorzka jest zdrad tajemnica na lodzie w poślizgu od wiatru spierzchnięta i mrozem utkana ze snów niespełnionych przyszłość jakiej nie znam przeszłośc co pamiętam a świat marszczy czoło-świat wciąż zadziwiony
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Pięknie ukazujesz miłośc z przyrodą czuję ten urok atmosferę duży plus.pozdr.
Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 przeczytałam z zaciekawieniem jabłka, J. serdecznie
stokrotki w rosole Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 cztery pory obfitości. Bardzo zachęcające:))
bestia be Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Podoba mi się cały wiersz pięknie opisane pory roku pozdrawiam be
Bernadetta1 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Jadwigo zatem:)milosc zawze sie zmienia w ciagu roznych por roku:)pozdr,
Bernadetta1 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam jabluszkowo:)Beata
Bernadetta1 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki stokrotko:)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oo bestyjka u mnie;) dzieki serdeczne:)
Magda_Tara Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 cudny klasyczny rym zapachniało zachwyciło zatęskniłowiosno ach to ty! i jesienią zimą latem chcę być twoim skrzatem cudne :D brawo
Bernadetta1 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czesc Magdzoł:);) no jak fajnie ze zawitałas:) dzieki i usciski na te zimowe dni bo kurcze temperatury przegieły;)..brrr.pozdrowki
teresa943 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 bywam tu już od pewnego czasu raz po raz i nie mogę wyjść z zachwytu...tak pięknie zgrałaś miłość z przyrodą od A do Z...po kolei, naturalnie i subtelnie :))) cieplutkie pozdrówki Beatko :) Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu dzieki serdeczne:) tak mi sie z przyroda skojarzylo...milosc bywa zmienna i kaprysna:) cmoook:)
Rekomendowane odpowiedzi