Halinka Mazur Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 młodość siedem ramion czas mija dosięga dusi pożera miłością nic nie pamiętając cierpliwość
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A gdyby tak : siedem ramion młodości przemijając dosięga dusi pożera niepamięć tylko cierpliwości brak Tytuł do zmiany, ale się rozkręcasz Halinko :) Powodzenia.
bestia be Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ta poprawka jest super warto skorzystać, gdyż temat wiersza podoba się, tylko forma kuleje, ale to moje odczucie może inni będą mieli inne zdanie serdecznie be
Halinka Mazur Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A gdyby tak : siedem ramion młodości przemijając dosięga dusi pożera niepamięć tylko cierpliwości brak Tytuł do zmiany, ale się rozkręcasz Halinko :) Powodzenia. jeżeli pozwolisz Basiu to sobie go wezmę dziękuje pozdrowionka
Halinka Mazur Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz racje bestyjkobe dzięki pozdrawiam milutko
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A gdyby tak : siedem ramion młodości przemijając dosięga dusi pożera niepamięć tylko cierpliwości brak Tytuł do zmiany, ale się rozkręcasz Halinko :) Powodzenia. jeżeli pozwolisz Basiu to sobie go wezmę dziękuje pozdrowionka Możesz zabierać i wyciągać wnioski do następnego... Jestem do dyspozycji. :*
Halinka Mazur Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli pozwolisz Basiu to sobie go wezmę dziękuje pozdrowionka Możesz zabierać i wyciągać wnioski do następnego... Jestem do dyspozycji. :* ok zabieram dzięki Serce może żyć tylko dobrym i miłością bez nich zanika buziaczki
Pan_Biały Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 i dobrze że w warsztacie się pojawił - sama autorka widzi potencjał w słowach był i po delikatnym przypudrowaniu wyszło z niego słońce pozdrawiam i kłaniam się nisko pani Basi o autorce nie zapominając :) r
Halinka Mazur Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Panie Biały to jest moje raczkowanie może kiedyś stanę na nogi uśmiechy
Rekomendowane odpowiedzi