Ireneusz Ziętek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Siedząc samotnie na ławce przed domem spojrzałem w górę Na błekitnym płótnie nieba zobaczyłem małą chmurę Przeleciał ptak... Wróciły zamazane wspomnienia i poczułem odprężenie Schowało się za chmurą słońce ale czy to ma znaczenie? Zaczął padać deszcz ... Ciepły niebiański prysznic zmył resztki zmęczenia z mojej twarzy Nikt z przechodzących opodal śmiać się ze mnie nie odwarzy! Zobaczyłem łuk tęczy... Powstały szybkie skojarzenia , łuk Amora , Kupidyna ? Serce poi się kolorem ,wiosna ,miłość się zaczyna.
Pan_Biały Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 tak samemu na ławce z koleżanką szklanką winem pełną to insza inszość a tak to lipa pozdrawiam r
Baba_Izba Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 "Nikt z przechodzących opodal śmiać się ze mnie nie odwarzy!" ??!! Przeczytałam, pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 ładnie tak obserwacyjnie, też lubię J.serdecznie
Ireneusz Ziętek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Siedząc samotnie na ławce przed domem spojrzałem w górę Na błekitnym płótnie nieba zobaczyłem małą chmurę Przeleciał ptak... Wróciły zamazane wspomnienia i poczułem odprężenie Schowało się za chmurą słońce ale czy to ma znaczenie? Zaczął padać deszcz ... Ciepły niebiański prysznic zmył resztki zmęczenia z mojej twarzy Nikt z przechodzących opodal śmiać się ze mnie nie odważy! Zobaczyłem łuk tęczy... Powstały szybkie skojarzenia , łuk Amora , Kupidyna ? Serce poi się kolorem ,wiosna ,miłość się zaczyna. Spłonąłem mimo ,żem z ogniem oswojon ...
Fly Elika Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Popłynęłabym ~~~ i popłynęłam ładnie przepiękne - pozdrawiam
Ireneusz Ziętek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 ... bardzom pokrzepion tymi słowy ... :-)))
Rekomendowane odpowiedzi