Ela_Ale Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jesienią wiatr cię ode mnie wywiewa lecisz z liśćmi, deszczem, błotnistą szarugą nieobecny ciałem, bliski gwiazd i nieba znikasz mi boleśnie i na bardzo długo Zimą śniegu białe, lodowate zaspy błyskają w świetle ulicznych latarni o tej porze cię nie ma, czyś może mi zasnął i nie wyjdziesz do wiosny ze swojej sypialni Wiosną, że cię ujrzę, nadzieja przychodzi poczekać na ciebie w maju jestem skłonna chcę czuć w twoich wierszach, że coś się odrodzi w czerwcu ta nadzieja staje się już płonna Przyszedł lipiec, niebawem wreszcie się spotkamy Będzie to najlepsze w moim życiu lato Ufam, że oboje prawdę tę uznamy: Minione pory roku były czasu stratą
Ryszard Kisiel Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Następny miły wiersz, "płonne nadzieje i tak minął rok". Okropnne takie wyczekiwanie. Niestety, na szczęście poczekać warto. Pozdrawiam od zaraz.
Ela_Ale Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Eeee tam. To tylko, jak mówicie, peelka sobie pogadała dla rozrywki. Ale ogólnie - pewnie, że wielu tak czeka i czasem jest to miłe, a czasem dręczące. Zależy, na co lub kogo się czeka i jak długo, nieprawdaż? Pozdrawiam z życzeniami na Nowy Lepszy Rok. Elka
Rekomendowane odpowiedzi