Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• ułożony swobodnie z driakwią poczujesz uspakajający kształt całuj w usta niebieskim diamentem przypomnijmy wzajemnie wiosnę      
    • Bo kto kochał Choć raz   Wie czym jest miłość   Bo kto cierpiał Choć raz   Wie czym jest ból   Bo kto smucił się Choć raz   Wie czym jest smutek   A życie toczy się dalej Jak gdyby nigdy nic  
    • W parku też był dzięcioł. Pracowity, aż łepek odskakuje.          
    • @beta_b Dziękuję.  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tak, mam dokładnie tak samo.   Ciche i ciemne pomieszczenie bardzo pomaga mi do dzisiaj. Również staram się jakoś bodźce dawkować, aczkolwiek częstokroć mnie dopadają. Najgorszy jest dźwięk, później światło, a na końcu dotyk. Co do dźwięku, naprawdę nie potrzebuję dużo, by być przebodźcowanym, bo i nie znoszę, kiedy wokół mnie wiele się dzieje. Uciekam od hałasu, zakładając słuchawki wygłuszające, w słoneczne dni muszę mieć czapkę z daszkiem (nieważne, czy lato, czy zima), etc., etc. ;-)  
    • @Gizel-la Kiedyś cała sytuacja kojarzyła mi się z tym:       Teraz przechodząc koło takiej nie odwróciłbym gęby, by parę metrów dalej spojrzeć za siebie poprzez lustro swojego Rolexa i śmiać się w duchu jak biedna nie wie, co ze sobą zrobić.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...