Waldemar Talar Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 skoro wierzysz w coś nie bój się tego tylko śmiało grzesz przecież ci wybaczy lecz nie wierząc w nic lepiej tego nie rób bo samemu sobie nie można wybaczyć
teresa943 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 "nie rób"!samemu sobie nie można wybaczyć ejże, raczej trzeba sobie wybaczyć, bo inaczej żadne przebaczenie nie uzdrowi...ale Tobie chodziło chyba o coś innego..."wierząc w "nic", od "nic" (nicości) nie można uzyskać wybaczenia (kwestia wiary) serdecznie pozdrawiam- Krystyna
aluna Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Waldku ...Drogi wiara kwestią wyboru,,,uwierz lub nie....gdyby nie wiara i modlitwy ....nie wiem co na dzisiaj było by ze mną! Dlatego moje wiersze własnie takie! Pozdrawiam! Ania
Pan_Biały Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zgadzam się z tym rozważaniem można a nawet trzeba wybaczyć i większość wybacza (sobie), bo żyć trzeba. inna droga byłaby zbyt prosta, niby że jak nie dam kroku to się nie przewrócę. nie, to nie moja filozofia pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 "samemu sobie" nie można zapomnieć wybaczyć zawsze inaczej się nie jest :)) a wiersz - niezły :)) sprowokowałeś dyskusję! taki wierszyk! :))
Rekomendowane odpowiedzi