Ryszard Kisiel Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Była miłość, szczęście było, Nagle wszystko się skończyło, Jak do tego doszło? W czym ja tutaj zawiniłem? Przecież twym jedynym byłem, Dokąd szczęście poszło? Może wszystko się odwróci, Utracone szczęście wróci? Tak ja na nie czekam. Jak długo to będzie trwało? Przecież czasu jest tak mało, Wróć szczęście, nie zwlekaj. Co właściwie się zdarzyło, Że nas z sobą poróżniło? Odchodzę od zmysłów. Powiedz wreszcie o co chodzi, Czemu nie chcesz ze mną chodzić? Nie mąć mi umysłu. Chociaż dziś, ze mnie drwisz, I o innym może śnisz? Ja wszystko znoszę w pokorze. Może tak, może nie, Zresztą kto to dzisiaj wie? Co się jutro zdarzyć może!
Gość Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Nikt nie przewidzi, co jutro przyniesie Choć takie cykliczne jest życie Dziś rządzi światem Pani Jesień Jutro znów w miłość uwierzycie ;-) Nieporozumienie, zwątpienie ale... nowy poranek, nowe nadzieje :-) Miłego dnia Ryszardzie !
Ryszard Kisiel Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Wiotaj Jolu. A wiesz że niedawno o Tobie myślałem, mówiłem sobie, coś Joli nie słychć? Cieszę się bardzo, że jesteś z nami. Dziekuję za wizytę, serdecznie pozdrawiam.
Gość Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Widać moc z Tobą Ryszardzie i wilka ( raczej wilczycę;-) z lasu wywołałeś ;-) Miła mi Twoja radość. Serdeczności :-)
ogrodniczka Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Może ta nie wiadoma jutra trzyma nas przy życiu,jeszcze wszystko zdarzyć się może. Bardzo ładny wiersz.Pozdrawiam.
Bezimienny z Nikąd Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Ryszardzie pomogę Ci znaleźć szczęście. Chodź tylko ze mną do Nikąd. Tam wszystko się zaczyna...
Rekomendowane odpowiedzi