Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki
🎄 Wesołych świąt życzy poezja.org 🎄

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• do połowy jest super a później śmierć , po co sie nią zatruwać , wesołego.
    • @skasujeto To jest bardzo ciekawie prowadzone. Tylko nie jestem pewien czy od początku do końca autor wie, co chce przekazać i osiągnąć. Z tym profesorem, to mi się przypomina wstęp do wykładu z fizyki kwantowej, który kiedyś na youtube widziałem. Profesor mówi, że zarówno on, jak i studenci są w tej uprzywilejowanej sytuacji, że fizyki kwantowej on nie rozumie, bo wie, a oni nie rozumieją, bo nie wiedzą ;)
    • @tomasz_zawadzki Trzecia odstaje, moim zdaniem. I chyba nie do końca udało się wykorzystać cały potencjał metaforyczny pustyni w dwóch pierwszych.
    • @P.Mgieł Nie odmawiam wierszowi autentyczności - wierzę mu. Jest odpowiedni ładunek emocjonalny. Tylko wiesz... to jest tak, że trzeba mieć świadomość, że setki tysięcy poetów podchodzi do takiego doświadczenia i może warto opowiedzieć o nim w nowy sposób - Twój bardzo własny. W mojej ocenie tu się to nie udało. Gdy już w wierszu wulgaryzujesz - to się nie kryguj - jedziesz po bandzie, a nie gwiazdki wstawiasz.  
    • Tak było kiedyś, a dzisiaj, to częściej jak w tej piosence:   WESOŁYCH ŚWIĄT!
  • Dodaj nową pozycję...