Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Tectosmith 2 909
@Ewelina Lubię tu to poczucie dystansu – jakby poeta obserwował samego siebie z boku, ale ze spokojną ironią. Ta „przeciętność” wybrzmiewa bardziej jak pytanie niż jak ocena.
Pozdrawiam serdecznie.0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez viola arvensis · Opublikowano
@Migrena Dziekuję uprzejmie za promowanie! Współpraca z Tobą to czysta przyjemnośćZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Somalija · Opublikowano
@Arsis CześćZaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
, robię porządek w szafie, bo mam za dużo ubrań... przygotować muszę jeszcze światełka do iluminacji mieszkania, posprzątałam już i umyłam okna, czekam na zimę -
Przez Tectosmith · Opublikowano
@Nata_Kruk Najbardziej zatrzymał mnie tu ten moment kiedy „dom zamienia się w park zjesienniały” – to konkretne i wizualne. Fajny efekt, kiedy jesień nie jest tylko tłem, ale wypełnia całą przestrzeń. Pozdrawiam serdecznie. -
Przez Migrena · Opublikowano
@infelia długopis - sztukmistrz tworzenia. dziękuję. @Robert Witold Gorzkowski "Jego tusz pachnie gwiezdnym pyłem i wspomnieniem spadających słońc.” myślę, że Stwórca uśmiecha się do nas ciepło i szepcze radośnie - och, wy małe poetyckie urwisy :) dziękujemy Boże !!!!! a ja dziękuję Tobie Robercie :) @Annna2 Aniu. "Kiedy jest poezja – poeci też są poezją. Prawdziwy poeta nie jest poetą. Prawdziwy poeta jest poezją." – Edward Stachura dziękuję serdecznie ! @lena2_ dziękuję Lena :) i weny nienasyconej życzę :) chociaż akurat Tobie poezja zawsze wychodzi pięknie :)
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne