Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @hollow man : Usłyszałam bardzo mocne uderzenie się w piersi - ale czy słuszne? Trzeba by zajrzeć w głąb sumień... Jedni z premedytacją planują agresję i krzywdę. Inni im przyklaskują w nadziei na zysk. Jeszcze inni zgadzają się z lęku. Są tacy, którzy wierzą hasłom. Inni przyjmują hasła z wygodnictwa. A jeszcze inni muszą się bronić. Są też tacy, których do głębi przeszywa ból wszelkiej walki. Kiedy nawała wojenna już ruszy - krzyżują się i przeplatają różne motywacja. Ale zanim ruszy, tylko Architekci ją projektują. Pozdrawiam    
    • @Rafael Marius jest dorodnym dzieckiem jak ja:) @Rafael Marius rok temu była w Jastrzębiej Górze i Beskidach:) w tym roku nad jeziorem i morzem, takiej to dobrze, a taka mała, zna już całą Polskę:) po góry, po jeziora, po morze:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A to z kolei moja kraina wakacyjnego dzieciństwa.   Urosła i spoważniała od ostatniego zdjęcia.
    • @WarszawiAnka :

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Rafael Marius na razie o tym nie myślę:) gdy mnie syn zaprosi, to pojadę:) jestem osobą skromną, ale wyjechać z wnuczką, czułabym się jak w raju:) Zoja była na Mazurach w Marózku i na Mierzei Wiślanej, także poczuła klimat morza i jeziora :) kocham jezioro Maróz, mam miłe wspomnienia:)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Rafael Marius dla mnie jest teraz idealnie, lato jest piękne w Polsce:) idę niedługo do lekarza, żeby z Zusu sobie załatwić wyjazd:) ja zawsze się przygotowuję do sanatorium:)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...