pathe Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Bywa, że dotykasz smrodu, a miało być zakochanie bywa- się mylimy. I never so naive No zdarza się. Czemu nie: ogród z kwiatkami jest wysypiskiem brudów. Bywa. Bawisz się niedopałkiem a ja wlepiam wzrok w te dłonie.
Julia Zakochana Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 no mi też. .ale jeszcez nie wiem co.. wpadnę jak się dowiem :)
Adam A Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Może "kwaiati"?;) Zgrzyta pewnie wersyfikacja. Pozamieniaj tak żeby nie straciło sensu, ale wyrównało wersy...? Pozdrawiam
pathe Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 zmiana kolejności liter to chyba moja specjalność;-/ pomyślę Adam, chyba masz racje.
Adam A Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Kolejna propozycja - może "z kwiatkami" na "z kwiatami"?
pathe Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 "kwiatkami" jest celowe, ale zastanawiam się czy to nie za dużo:tu smród i zakochanie tu kwiatki i wysypisko.może w ogóle to usunać?
Rekomendowane odpowiedzi