Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

Tak? A proszę bardzo: jest temat, więc: proszę ten temat rozwinąć i zakończyć dosadnym tematem - temat, teraz: proszę mi powiedzieć - o czym pani myśli?

Łukasz Jasiński 

@Robert Witold Gorzkowski

I niech pan, panie Robercie, nie używa na początku - ja - w polszczyźnie tego nie robimy, a jakaś tam Dorota Nieznalska nie jest Polką - to Izraelitka i zaraz pewnie zostanę tak zwanym anty-semitą i będzie jęczenie o tak zwanej wrażliwości i tutaj dochodzimy do genotypu kulturalnego - dla Polaków hipokryzja, dualizm psychofizyczny i dogmat holokaustianizmu są całkowicie obce, tak przy okazji: w tym miesiącu napisałem tylko trzy teksty - dziś opublikowałem prozę poetycką pod tytułem - "Z mitologii greckiej" - w komentarzu pod wyżej wymienioną prozą poetycką opublikowałem artystyczne zdjęcie, póki co - mam około trzysta czytań.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

Tak? A proszę bardzo: jest temat, więc: proszę ten temat rozwinąć i zakończyć dosadnym tematem - temat, teraz: proszę mi powiedzieć - o czym pani myśli?

Łukasz Jasiński 

I niech pan, panie Robercie, nie używa na początku - ja - w polszczyźnie tego nie robimy, a jakaś tam Dorota Nieznalska nie jest Polką - to Izraelitka i zaraz pewnie zostanę tak zwanym anty-semitą i będzie jęczenie o tak zwanej wrażliwości i tutaj dochodzimy do genotypu kulturalnego - dla Polaków hipokryzja, dualizm psychofizyczny i dogmat holokaustianizmu są całkowicie obce, tak przy okazji: w tym miesiącu napisałem tylko trzy teksty - dziś opublikowałem prozę poetycką pod tytułem - "Z mitologii greckiej" i w komentarzu opublikowałem artystyczne zdjęcie, póki co - mam około trzysta czytań.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński 

I niech pan, panie Robercie, nie używa na początku - ja - w polszczyźnie tego nie robimy, a jakaś tam Dorota Nieznalska nie jest Polką - to Izraelitka i zaraz pewnie zostanę tak zwanym anty-semitą i będzie  jęczenie o tak zwanej wrażliwości i tutaj dochodzimy do genotypu kulturalnego - dla Polaków hipokryzja, dualizm psychofizyczny i dogmat holokaustianizmu są całkowicie obce, tak przy okazji: w tym miesiącu napisałem tylko trzy teksty - dziś opublikowałem prozę poetycką pod tytułem - "Z mitologii greckiej" i w komentarzu opublikowałem artystyczne zdjęcie, póki co - mam około trzysta czytań.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński 

I niech pan, panie Robercie, nie używa na początku - ja - w polszczyźnie tego nie robimy, a jakaś tam Dorota Nieznalska nie jest Polką - to Izraelitka i zaraz pewnie zostanę tak zwanym anty-semitą i będzie  jęczenie o tak zwanej wrażliwości i tutaj dochodzimy do genotypu kulturalnego - dla Polaków hipokryzja, dualizm psychofizyczny i dogmat holokaustianizmu są całkowicie obce, tak przy okazji: w tym miesiącu napisałem tylko trzy teksty - dziś opublikowałem prozę poetycką pod tytułem - "Z mitologii greckiej" i w komentarzu opublikowałem artystyczne zdjęcie, póki co - mam około trzysta czytań.

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...