Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Somalija

Z tym to nie mam problemów, bo: nie biorę żadnych narkotyków, leków i dopalaczy - nie mam problemów z popędem seksualnym, natomiast: penisa w stanie wzwodu mam średniego - szybkiego, energetycznego i ostrego - po charakterze człowieka można rozpoznać - jaki jest on w królewskim łożu - czy taka rozmowa nie krępuje pani?

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Somalija

Z tym to nie mam problemu, bo: nie biorę żadnych narkotyków, leków i dopalaczy - nie mam problemów z popędem seksualnym, natomiast: penisa w stanie wzwodu mam średniego - szybkiego, energetycznego i ostrego - po charakterze człowieka można rozpoznać - jaki jest on w królewskim łożu - czy taka rozmowa nie krępuje pani?

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@Somalija

Z tym to nie mam problemu, bo: nie biorę żadnych narkotyków, leków i dopalaczy - nie mam problemów z popędem seksualnym, natomiast: penisa w stanie wzwodu mam średniego - szybkiego, energetycznego i ostrego - po charakterze człowieka można rozpoznać jaki jest w łóżku - czy taka rozmowa nie krępuje pani?

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...