Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
ireneo

ireneo

literówka

@wierszyki

Śmierć kliniczna to nie śmierć w klinice a stan kliniczny. Nie myślę rozpisywać go na skladowe, ale przytoczę dane o odbiorze "tunelu" etc. Hindusi widzieli swego boga, Momosa, Indianie w czasie takiego stanu widują łuki i mokasyny,. Muzułmanie boga nie widzą gdyż mają zakaz umieszczania jego wizerunku, a reszta takim śni jakim jej malowali.

Zdarzyło mi się nie być żywym, to przed powiciem  Nie wiem ile czasu, moze nawet miliony lat byłem taki martwy, ale nie pamiętam z tamtego czasu nieprzyjemnych zdarzeń.

Trudno nie wnioskować, ze tak też będzie kiedy się przekręce - jak sprzed powicia. 

Na pewno nic nie potrzebowałem, bo to wściekle zapamiętałbym. A kto nic nie potrzrbuje? Bingo, tak - ten kto wszystko ma😃

ireneo

ireneo

@wierszyki

Śmierć kliniczna to nie śmierć w klibice a stan kliniczny. Nie myślę rozpisywać go na skladowe, ale przytoczę dane o odbiorze "tunelu" etc. Hindusi widzieli swego boga, Momosa, Indianie w czasie takiego stanu widują łuki i mokasyny,. Muzułmanie boga nie widzą gdyż mają zakaz umieszczania jego wizerunku, a reszta takim śni jakim jej malowali.

Zdarzyło mi się nie być żywym, to przed powiciem  Nie wiem ile czasu, moze nawet miliony lat byłem taki martwy, ale nie pamiętam z tamtego czasu nieprzyjemnych zdarzeń.

Trudno nie wnioskować, ze tak też będzie kiedy się przekręce - jak sprzed powicia. 

Na pewno nic nie potrzebowałem, bo to wściekle zapamiętałbym. A kto nic nie potrzrbuje? Bingo, tak - ten kto wszystko ma😃

• Dodaj nową pozycję...