Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Puśćcie sobie w tle "Małomiasteczkowy" Dawid Podsiadło i nućcie do to do tego! #300w30 #mateusz #w_trąbke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POLSKI WYBORCZY BRAINROT TIERLIST 2025 LEGENDARNA PIĄTKA

Sławomir Mentzen (Konfa)

Rizz: "Zero tax, zero UE, tylko wolny rynek i wojtyłki w sklepach" Brainrot take: "Jak chcesz płacić podatki to idź do psychiatry"

Rafał Trzaskowski (KO)

Rizz: "Warszawa sigma city -> teraz cała Polska" Obiecuje: "Darmowe metro i LGBT+ emoji w konstytucji"

Karol Nawrocki (PiS)

Vibe: "Patriotyzm, ale make it aesthetic" Grindset: "1000+ na trzecie dziecko + darmowe lekcje historii na TikToku"

Magdalena Biejat (Lewica)

Rizz: "Aborcja legalna i darmowe vegan kebaby" Ultimate move: "Zakazać Andrzeja Dudy mówić po 20:00"

Adrian Zandberg (Razem)

Sigma level: "Komunizm, ale twój iPhone zostaje" ☭ Obiecuje: "Mieszkania za darmo (jak znajdziemy te zlikwidowane kościoły)" MID TIER (ale może być funny)

Szymon Hołownia (PL2050)

Vibe: "Chrześcijaństwo, ale make it eco" Copium: "Nie jestem nudny, po prostu mam chill"

Grzegorz Braun (Konfa)

Rizz: "COVID to fake, a UE to spisek jaszczurów" Ultimate L: "Wygrana? Tylko jak odwołamy wybory"

Marek Jakubiak (AGROunia)

Grindset: "Polska wsią stoi (bo miasta to spisek)" Obiecuje: "Traktery zamiast autobusów" CRINGE TIER (ale może ich wrzucicie do TVP dla contentu)

Maciej Maciak (Bezpartyjny)

Rizz: "Jestem jak ChatGPT, tylko mówię 'nie wiem'"

Joanna Senyszyn (Lewica)

Vibe: "Emerytka, ale make it woke" Obiecuje: "Zakazać 'M jak Miłość' za seksizm"

Krzysztof Stanowski (Youtuber)

Sigma level: "Gdyby wybory były na subskrypcje" Copium: "Przegram, ale będzie content" [00:15]

PODSUMOWANIE Dla sigm: Głosuj na Mentzena albo Zandberga (zależnie czy wolność czy darmowe mieszkania). Dla boomerów: Trzaskowski albo Nawrocki (Warszawa vs. TVP). Dla trolli: Braun albo Stanowski (spiski jaszczurów vs. content). #WybierzSwojegoRizzlera #Polska2025 #SigmaPresident (P.S. Jak wygra Braun to uciekamy do Czech, no cap.)