Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Wiesław J.K.

Wiesław J.K.

3 godziny temu, Domysły Monika napisał(a):

Każdy w swoim oknie maluje nową wizję

Czytając to zdanie moja wyobraźnia przedstawiła mi duże sklepowe okna wystawowe, a tam ukazane obietnice radości po udanych zakupach. Ogólnie mówiąc, każde okno, od zewnątrz lub wewnątrz potrafi wzbudzić ciekawość.

3 godziny temu, Domysły Monika napisał(a):

Stworzyć taką melodię, przy której...

Tańczysz.

@Domysły Monika Zwykle moc wiersza jest w samym tytule, który potrafi zaprosić do lektury. Taka melodia to zapewne pozytywne myślenie, a wówczas świat nabiera kolorów tęczy. Pozdrawiam! 😎

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Wiesław J.K.

Wiesław J.K.

2 godziny temu, Domysły Monika napisał(a):

Czytając to zdanie moja wyobraźnia przedstawiła mi duże sklepowe okna wystawowe, a tam ukazane obietnice radości po udanych zakupach. Ogólnie mówiąc, każde okno, od zewnątrz lub wewnątrz potrafi wzbudzić ciekawość.

Tańczysz.

@Domysły Monika Zwykle moc wiersza jest w samym tytule, który potrafi zaprosić do lektury. Taka melodia to zapewne pozytywne myślenie, a wówczas świat nabiera kolorów tęczy. Pozdrawiam! 😎

Wiesław J.K.

Wiesław J.K.

Czytając to zdanie moja wyobraźnia przedstawiła mi duże sklepowe okna wystawowe, atam ukazane obietnice radości po udanych zakupach. Ogólnie mówiąc, każde okno, od zewnątrz lub wewnątrz potrafi wzbudzić ciekawość.

Tańczysz.

• Dodaj nową pozycję...