Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• "Stabilizacja motylka, to szpilka." - Sztaudynger   szepnęła róża w ucho motyla kochaj mnie kochaj z uczuciem z sercem a cóż ja robię przecież zapylam czy można jeszcze chcieć czegoś więcej ja za pięknymi tęsknię słowami poezją niemal tkliwą i rzewną jak swojej Julii Romeo prawił ty ja i miłość wtedy to jedno ależ różyczko zastanówże się aby o względy kwiatów zabiegać nie leży w moim to charakterze ty dzisiaj jesteś dwudziesta trzecia być może trzmiele ta brać owadzia w głośnym bzykaniu lirykę skrywa zniosę gdy z nimi będziesz mnie zdradzać wszak bąk włochaty to żaden rywal ja nie mam czasu i chęci nawet bo moje życie to krótka chwila więc jak ci pichcić duchową strawę pozwól że będę tylko zapylał
    • @poezja.tanczy Dzięki. Pozdrawiam.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witam - literówka poprawiona - dzięki za ową ładność -                                                                                                 Pzdr.serdecznie. Witaj - miło Moniko że czytasz -                                                              Pzdr.uśmiechem. Witaj - cieszy mnie że ładnie - dziękuje -                                                                         Pzdr.serdecznie. Witam - miło słyszeć że optymistyczny -                                                                             Pzdr. @iwonaroma - @viola arvensis - @Andrzej_Wojnowski - dzięki - 
    • @viola arvensis a dziękuję miło że zatrzymało

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Rafael Marius i okazuje się to nie takie proste @Natuskaa bladoróżowy - nienasycony barwą kolor Pozdrawiam   @poezja.tanczy nowe życie - w biciu serca   Pozdrawiam   @mariusz ziółkowski  Czas nie ma terminu zawracam, ciągle prze do przodu i jeśli ktoś   myśli że skoro kochasz, to on może wszystko - opróżnić filiżankę z kawą czerpiąc energię. To trzeba przyznać mu Oscara za główną rolę i... popatrzeć jak gwiazdy kroczą po dywanie
    • Fajnie się czyta :) z nerwem i poczuciem humoru napisane. Treść - życiowa :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...