Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Jako pułkownik Tajnego Ruchu Oporu (kontrwywiad) mogę pani powiedzieć: jęki Onetu na temat zorganizowanej grupy przestępczej w Polsce ze strony Gruzinów to nic innego jak zasłona dymna - odwrócenie uwagi od sedna sprawy, dalej: jęki tak zwanych ekspertów na temat propozycji ze strony Białorusi w sprawie współpracy na granicy - to próba storpedowania normalnych stosunków, nie skojarzyli oni faktów, iż nie tak dawno na Białorusi był wysoki urzędnik państwowy z amerykańskiego Departamentu Stanu - przypadki nie istnieją, poza tym: jestem świadomym Polakiem i dbam o własne bezpieczeństwo - życie, jeśli ktoś nie potrafi zadbać o własną pupę - wolna wola i aby potem nie było: a nie mówiłem? I nie przychodźcie potem do mnie z własnymi problemami - wrodzona głupota jest nieuleczalna.

Łukasz Jasiński

@Domysły Monika

Coraz lepiej pani pisze... Gdyby pani była zainteresowana, to: serdecznie zapraszam na mój profil - "Ballata" (przyjaźń), "Tajemnica" (erotyk) i "Bezdomność" (samotność) - Podmiot Liryczny jest bezpośredni, a wyżej wymienione teksty są na pierwszej stronie - nie musi pani szukać...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Jako pułkownik Tajnego Ruchu Oporu (kontrwywiad) mogę pani powiedzieć: jęki Onetu na temat zorganizowanej grupy przestępczej w Polsce ze strony Gruzinów to nic innego jak zasłona dymna - odwrócenie uwagi od sedna sprawy, dalej: jęki tak zwanych ekspertów na temat propozycji ze strony Białorusi w sprawie współpracy na granicy - to próba storpedowania normalnych stosunków, nie skojarzyli oni faktów, iż nie tak dawno na Białorusi był wysoki urzędnik państwowy z amerykańskiego Departamentu Stanu - przypadki nie istnieją, poza tym: jestem świadomym Polakiem i dbam o własne bezpieczeństwo - życie, jeśli ktoś nie potrafi zadbać o własną pupę - wolna wola i aby potem nie było: a nie mówiłem? I nie przychodźcie potem do mnie z własnymi problemami - wrodzona głupota jest nieuleczalna.

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Jako pułkownik Tajnego Ruchu Oporu (kontrwywiad) mogę pani powiedzieć: jęki Onetu na temat zorganizowanej grupy przestępczej w Polsce ze strony Gruzinów to nic innego jak zasłona dymna - odwrócenie uwagi od sedna sprawy, dalej: jęki tak zwanych ekspertów na temat propozycji ze struny Białorusi w sprawie współpracy na granicy - to próba storpedowania normalnych stosunków, nie skojarzyli oni faktów, iż nie tak dawno na Białorusi był wysoki urzędnik państwowy z amerykańskiego Departamentu Stanu - przypadki nie istnieją, poza tym: jestem świadomym Polakiem i dbam o własne bezpieczeństwo - życie, jeśli ktoś nie potrafi zadbać o własną pupę - wolna wola i aby potem nie było: a nie mówiłem? I nie przychodźcie potem do mnie z własnymi problemami - wrodzona głupota jest nieuleczalna.

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...