Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@m1234

Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej pozwala na to i tylko i wyłącznie za zgodą obywatela - robić eksperymenty naukowe, na przykład: jestem osobą niesłyszącą i chcieliby po raz czwarty zrobić eksperyment z moimi uszami, de facto: mózgiem - pranie mózgu, wmawiając mi: nauka i medycyna poszły do przodu, sęk w tym - oni nie przyjmują moi argumentów, otóż to: nie wyrażam zgody na jakiekolwiek eksperymenty na moim Ciele i Umyśle i Duszy - CUD - trzy pierwsze litery, kończąc: wszystko znam z autopsji...

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@m1234

Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej pozwala na to i tylko i wyłącznie za zgodą obywatela - robić eksperymenty naukowe, na przykład: jestem osobą niesłyszącą i chcieliby po raz czwarty zrobić eksperyment z moimi uszami, de facto: mózgiem - pranie mózgu, mówiąc: nauka i medycyna poszły do przodu, sęk w tym - oni nie przyjmują moi argumentów, otóż to: nie wyrażam zgody na jakiekolwiek eksperymenty na moim Ciele i Umyśle i Duszy - CUD - trzy pierwsze litery, kończąc: wszystko znam z autopsji...

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...