Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane
Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

"Barbara Nowacka, Włosi i Hiszpanie. Do niechlubnego grona, które powieliło nieprawdę historyczną o tak zwanych polskich obozach dołączyli Amerykanie."

Źródło: wPolityce 

Tak, proszę pani: Koalicji pozostało już dwa i pół roku rządów - pani ulubieńcy zostaną postawieni przed Trybunałem Stanu, a Trzecia Droga, Koalicja Obywatelska i Nowa Lewica - zostaną zdelegalizowane przez Sąd Najwyższy jako piąta kolumna - niech pani nie ma żadnych złudzeń: PiS ma około trzydzieści pięć procent poparcia, natomiast: Konfederacja - osiemnaście procent, prezydentem zostanie Karol Nawrocki - dostanie on wsparcie w drugiej turze ze strony Sławomira Mentzena, proszę pamiętać: "Najwyższy Czas!" - wygrał przed Naczelnym Sądem Administracyjnym z Agencją Bezpieczeństwa Wewnętrznego w sprawie blokady strony i ruszyła lawina: "Myśl Polska" - też już nie jest blokowana i ja: tutaj - też, jesteście w ogromnej pułapce bez wyjścia - karaluchem do zadeptania, acha, wasza ulubiona telewizja - TVN - jest na sprzedaż i chce ją kupić prawicowy przedsiębiorca - Rafał Brzoska.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

"Barbara Nowacka, Włosi i Hiszpanie. Do niechlubnego grona, które powieliło nieprawdę historyczną o tak zwanych polskich obozach dołączyli Amerykanie."

Tak, proszę pani: Koalicji pozostało już dwa i pół roku rządów - pani ulubieńcy zostaną postawieni przed Trybunałem Stanu, a Trzecia Droga, Koalicja Obywatelska i Nowa Lewica - zostaną zdelegalizowane przez Sąd Najwyższy jako piąta kolumna - niech pani nie ma żadnych złudzeń: PiS ma około trzydzieści pięć procent poparcia, natomiast: Konfederacja - osiemnaście procent, prezydentem zostanie Karol Nawrocki - dostanie on wsparcie w drugiej turze ze strony Sławomira Mentzena, proszę pamiętać: "Najwyższy Czas!" - wygrał przed Naczelnym Sądem Administracyjnym z Agencją Bezpieczeństwa Wewnętrznego w sprawie blokady strony i ruszyła lawina: "Myśl Polska" - też już nie jest blokowana i ja: tutaj - też, jesteście w ogromnej pułapce bez wyjścia - karaluchem do zadeptania, acha, wasza ulubiona telewizja - TVN - jest na sprzedaż i chce ją kupić prawicowy przedsiębiorca - Rafał Brzoska.

Łukasz Jasiński 

Łukasz Jasiński

Łukasz Jasiński

@violetta

Tak, proszę pani: Koalicji pozostało już dwa i pół roku rządów - pani ulubieńcy zostaną postawieni przed Trybunałem Stanu, a Trzecia Droga, Koalicja Obywatelska i Nowa Lewica zdelegalizowane przez Sąd Najwyższy jako piąta kolumna - niech pani nie ma żadnych złudzeń: PiS ma około trzydzieści pięć procent poparcia, natomiast: Konfederacja - osiemnaście procent, prezydentem zostanie Karol Nawrocki - dostanie on wsparcie w drugiej turze ze strony Sławomira Mentzena, proszę pamiętać: "Najwyższy Czas!" wygrał przed Naczelnym Sądem Administracyjnym z Agencją Bezpieczeństwa Wewnętrznego w sprawie blokady strony i ruszyła lawina: "Myśl Polska" też nie jest blokowana i ja: tutaj - też, jesteście w ogromnej pułapce bez wyjścia - karaluchem do zadeptania, acha, wasza ulubiona telewizja - TVN - jest na sprzedaż i chce ją kupić prawicowy przedsiębiorca - Rafał Brzoska.

Łukasz Jasiński 

• Dodaj nową pozycję...