@violetta
Jeśli o mnie już można mówić w skrócie, to: jestem narodowym wolnomularzem - patriotycznym propaństwowcem, dlatego też: jestem akceptowany przez środowisko socjalistów (PiS) i narodowców (Konfederacja), proste i logiczne?
Łukasz Jasiński
@violetta
"Barbara Nowacka, Włosi i Hiszpanie. Do niechlubnego grona, które powieliło nieprawdę historyczną o tak zwanych polskich obozach dołączyli Amerykanie."
Źródło: wPolityce
Tak, proszę pani: Koalicji pozostało już dwa i pół roku rządów - pani ulubieńcy zostaną postawieni przed Trybunałem Stanu, a Trzecia Droga, Koalicja Obywatelska i Nowa Lewica - zostaną zdelegalizowane przez Sąd Najwyższy jako piąta kolumna - niech pani nie ma żadnych złudzeń: PiS ma około trzydzieści pięć procent poparcia, natomiast: Konfederacja - osiemnaście procent, prezydentem zostanie Karol Nawrocki - dostanie on wsparcie w drugiej turze ze strony Sławomira Mentzena, proszę pamiętać: "Najwyższy Czas!" - wygrał przed Naczelnym Sądem Administracyjnym z Agencją Bezpieczeństwa Wewnętrznego w sprawie blokady strony i ruszyła lawina: "Myśl Polska" - też już nie jest blokowana i ja: tutaj - też, jesteście w ogromnej pułapce bez wyjścia - karaluchem do zadeptania, acha, wasza ulubiona telewizja - TVN - jest na sprzedaż i chce ją kupić prawicowy przedsiębiorca - Rafał Brzoska.
Łukasz Jasiński