Tak, jest piekielnie trudno przez takich zdrajców jak pani! Przypominam: jestem osobą niesłyszącą - posiadam umiarkowany stopień niepełnosprawności, mam nabytą niepełnosprawność - to co innego od wrodzonej niepełnosprawności, tak: jako były pracownik Archiwum Akt Nowych miałem szkolenie z Obrony Cywilnej, natomiast: na Komisji Wojskowej dwa razy otrzymałem kategorię "E" i w razie wybuchu wojny pójdę do wojska na ochotnika, teraz: Liberum Veto! Gdybym teraz poszedł do wojska na ochotnika (mam prawo), a jestem specjalistą od komputerowego składania tekstów - poligrafem - wojsko takich ludzi bardzo potrzebuje i mam jeszcze świadectwo dojrzałości - maturę - co z moim gospodarstwem domowym? Nie, doświadczenie życiowe jest bardzo ważne: nie mają dostępu do mojego życia: Opieka Pomocy Społecznej, Ministerstwo Sprawiedliwości i czarna mafia - kościół, natomiast: Policja, Służby Specjalne i Wojsko - mają - pozwalam im, zresztą: dla nich jestem wartościowym człowiekiem - czytają moje analizy takie jak - "Tajne Specjalnego Znaczenia" - jeśli moja mama umrze - mam jeszcze brata, kończąc: jako samotny człowiek - będę jeszcze bardziej zamknięty, niedostępny i zimny - bezlitosny!
Łukasz Jasiński