Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Duch

Rekomendowane odpowiedzi

@violetta

Konsekwencje będą tragiczne: w naturze nigdy nie wygrywa większość, tylko: mniejszość - takie zachowanie Orlenu będzie miało skutki w przyszłym pokoleniu, jeśli teraz wszystko mają za darmo i korzystają z młodego życia - nie będą wiedzieli - co to jest odpowiedzialność i będą mieli postawy roszczeniowe, tak - to: będzie ponad siły Mądrej Mniejszości, stąd: jestem za uregulowaną prawnie aborcją, karą śmierci i eutanazją, wprowadzeniem Republiki - ograniczonej demokracji i nowej ustawy zasadniczej - Konstytucji Polskiej Rzeczypospolitej Narodowej - według mojego autorstwa.

Łukasz Jasiński 

@violetta

Żyję zgodnie z samym sobą: jestem bezpośredni - mówię co myślę i w przeciwieństwie do pani - mam czyste sumienie, a pani posiada podwójną moralnością - to nic innego jak hipokryzja, głosowała pani za wstąpieniem Polski do Unii Europejskiej i głosowała pani na partię żydowską - Nową Lewicę, więc: powinna pani wziąć odpowiedzialność za własne wybory, nie jak teraz: ocenia mnie pani, każe mi pani robić to - czego nie chcę i jeszcze ma pani tupet powoływać się na tego na górze... Idę do kibla: będę wymiotował przez pani toksyczną energię, powtarzam: nie mam żadnego obowiązku brać odpowiedzialności za wybory innych osób, tym bardziej: mam prawo walczyć o własne życie - moje życie to moja prywatna sprawa, jeśli pani jest tak bardzo troskliwa - proszę za własne pieniądze utrzymywać bezdomnych, niepełnosprawnych i bezrobotnych - mi nic a nic do tego.

Łukasz Jasiński 

@violetta

Tak, jest piekielnie trudno przez takich zdrajców jak pani! Przypominam: jestem osobą niesłyszącą - posiadam umiarkowany stopień niepełnosprawności, mam nabytą niepełnosprawność - to co innego od wrodzonej niepełnosprawności, tak: jako były pracownik Archiwum Akt Nowych miałem szkolenie z Obrony Cywilnej, natomiast: na Komisji Wojskowej dwa razy otrzymałem kategorię "E" i w razie wybuchu wojny pójdę do wojska na ochotnika, teraz: Liberum Veto! Gdybym teraz poszedł do wojska na ochotnika (mam prawo), a jestem specjalistą od komputerowego składania tekstów - poligrafem - wojsko takich ludzi bardzo potrzebuje i mam jeszcze świadectwo dojrzałości - maturę - co z moim gospodarstwem domowym? Nie, doświadczenie życiowe jest bardzo ważne: nie mają dostępu do mojego życia: Opieka Pomocy Społecznej, Ministerstwo Sprawiedliwości i czarna mafia - kościół, natomiast: Policja, Służby Specjalne i Wojsko - mają - pozwalam im, zresztą: dla nich jestem wartościowym człowiekiem - czytają moje analizy takie jak - "Tajne Specjalnego Znaczenia" - jeśli moja mama umrze - mam jeszcze brata, kończąc: jako samotny człowiek - będę jeszcze bardziej zamknięty, niedostępny i zimny - bezlitosny!

Łukasz Jasiński 

Edytowane przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)