Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Rafael Marius życzę zdrówka:) nie powinna mieć coś takiego miejsca jak parada. To jest dzicz.
    • @violetta   A Polska to nie? W Polsce panuje trzyobiegowy system monetarny - bankowy, gotówkowy i handlowy, a niezależność Narodowego Banku Polskiego? Sam prezes Adam Glapiński powiedział, iż Polska dopiero za trzydzieści lat łaskawie przyjmie euro, otóż to: w pierwszej kolejności jestem Polakiem i dopiero w drugiej - Europejczykiem i nie pozwolę na to, aby Unia Europejska ograniczała moją wolność cielesną, umysłową i duchową i wreszcie zrozumiała raz na zawsze: Konstytucja Trzeciej Rzeczypospolitej Polskiej jest Najwyższym Prawem i jest bardzo liberalna i to Unia Europejska powinna naśladować polskie ustawodawstwo - to Unia Europejska jest opóźniona o dwie dekady, nomen omen: jestem bardzo ciekawy - jak prezydent elekt wymknie z tej sytuacji geopolitycznej - Polska już nie jest najważniejszym sojusznikiem Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej - kredyty na uzbrojenie z programu Foreign Military Financing zostały zablokowane - najważniejszym sojusznikiem jest Izrael, dodam: Iran ostrzegł Stany Zjednoczone Ameryki Północnej, Francję i Zjednoczone Królestwo Wielkiej Brytanii i Irlandii, dalej: prezydent elekt Karol Nawrocki w pierwszej kolejności chce odbudować Grupę Wyszehradzką - to bardzo dobry ruch, pytanie: dlaczego pani nie podróżuje już do Grecji? Ukrywający: tam - zbrodniarz wojenny - premier Izraela Benjamin Netanjahu i trzęsienie ziemi? Jest pani bardzo przerażona, pani Wiolu?   Łukasz Jasiński 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

A propos różnorodności. U mnie była dziś na osiedlu parada równości, ale nie oglądałem na żywo jedynie w necie. Zdrowie nie pozwala na wyjście.   A szkoda, bo takich cudaków jak tam nigdzie się nie zobaczy.

Też takie znałem.

Ja tej muzy dużo słucham. Teraz też, a trzy kolory na awatarze też nie przypadkiem.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...