transgenderyzm Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 kuchnia krwawi nożem do chleba na brwi złamane ostrze słychać jak odbija się bogiem na ścianie to ma być dom sam pod skalpelem w modlitwie skóry na żebrach przeciętej w brata syna wnuka kuzyna przytul mnie skostniale ciało kłamstwa siebie w zimnym świetle zamrażarki "przecież jesteś moim dzieckiem" a będziesz mnie kochać? 24.09.2022 4
goździk Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @transgenderyzm Jak bym czytała o synu, który pokłócił się z matką, dźgnął ją nożem gdzieś pod żebro, a ciało schował do zamrażarki... A wszystko z niedostatku miłości. To o tym...? :D
transgenderyzm Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @goździk czytając go z tą interpretacją to mógłby również być ale jest o mojej przyszłej tranzycji medycznej i coming oucie do rodziny
goździk Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @transgenderyzm No niech Ci będzie, że to tylko o to chodzi... :D
transgenderyzm Opublikowano 25 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @goździk no tak o to mi chodzi, o to że nie mogę być synem, moja relacja z nimi jest przez to ograniczona i wiem że tą rodzinę stracę jeśli im powiem ze nim jestem. w momencie kiedy nie będzie można zaprzeczyć mojej męskości będę odcięty, oni mnie tym zabijają i ja zabijam tym siebie
goździk Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2022 @transgenderyzm Żartowałam, bo domyślam się, że jest to ciężkie. Fajnie by było, gdyby rodzina potrafiła być ponad to i tego właśnie Tobie życzę. Poza tym zachęcam do pisania kryminałów albo thrillerów, widzę potencjał! :D 1
transgenderyzm Opublikowano 26 Września 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2022 @goździk dziękuję bardzo:)
Rekomendowane odpowiedzi