Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Nikodem piękny sonet ale zbyt dramatyczny, słońce daje ciepło a spustoszenia nie ma
    • @Arsis Spokojnie Viola Cię rozgrzeszy...
    • Mosty plecione złotymi nićmi otulają nieśmiałe szczyty. Podczas gdy słychać krzyki upadających ptaków, a między skałami występują zgrzyty. I nie widać końca plączących się szlaków.   Strumienie mieszają się na wznak, a jodły grają melodię przeżytych lat. Na skórze czuć zachodu słońca smak, i wokół nas kręci się świat.   Daleko jesteśmy przechodząc obok siebie Mojry na niciach tańczą nieskończenie.  Widzę cię w gwiazdach na niebie.   Czy znajdę bez ciebie ukojenie? Jeśli czeka na mnie zakończenie, A w mojej duszy spustoszenie.  
    • @violetta oj to musiało być bardzo nastolatkowo temu...   to moje ulubione czołówki programów z tamtych lat....   1). czołówka Sondy z muzyką Mike'a Vickersa pt. "Visitation"       tu oryginał     ***   2) czołówka do programu magazyn kryminalny 997 z motywem muzycznym pt. "Cronos" grupy Chase z płyty "Ennea"     tu masz oryginalny utwór. wyłap ten fragment...     ***   3) sensacje xx wieku z podkładem do muzyki Johna Irvina "States Evidence", z płyty Murder, inc   tu masz oryginał     ***   4) Sportowa niedziela z podkładem z fragmentem muzyki Vangelisa z płyty "Spiral"     oryginał z płyty     więcej grzechów nie pamiętam
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Oj, Grzesiu, Grzesiu zapomnienie mojego imienia Cię dopadło?          
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...