Przedwyborcza kiełbasa
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 14 650
@Ajar41 - @Rafael Marius - dzięki -
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez FaLcorN · Opublikowano
Chciałaś - poszłaś, skoro musisz.. Zamknąć wszystkie w domu okna. Moje światło w piach wyrzucić.. Pozostanie uczuć opar, do którego nic nie wróci.. Chciałaś - poszłaś, skoro musisz.. Przymknąć oczy, by mnie minąć. Jeszcze słyszę jak mi szumi.. Kilka objęć - od słów ginąc. Chciałaś - poszłaś, oceniłaś.. Nie za szybko? Na wyroki. Co to znaczy dobrze poznać? Stemplem ego są dialogi.. Chciałaś - poszłaś, bądź szczęśliwa! Może w Innym słońce spotkasz. Może wiatrem będzie w żagle, ten któremu Serce oddasz. -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
Nie od razu na poduchę, po nalewce, powiem szczerze po procentach tylko spanie jakie łatwiej jakie lepiej? :) -
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
ty od razu na poduchę ja bez wstępu nie potrafię muszę tu i tam poruszać aby potem było łatwiej pisać wiersze oczywiście a wy co myślicie sobie myśli bure.... samo życie ja do wierszy się sposobie :))) -
Przez Marek.zak1 · Opublikowano
starość stała się dla niego schronieniem Wiersz poruszający, ale to rewelacja. Pozdrawiam -
Przez Alicja_Wysocka · Opublikowano
@Jacek_Suchowicz walnąć to się nawet mogę bez nalewki głową w ścianę po nalewce na poduchę co z pisaniem będzie dalej i bądź mądra głupia głowo gdy się splączą wszystkie rymy rytm się zbiesił koncept zgubił składaj wiersze weź coś wymyśl
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne
Rekomendowane odpowiedzi