basia gowska Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 ze strachu przed ciszą słucham słów o ciszy wyglądając wolności tkwię za kratami słów gdzież ten, który nauczy zwykłości używając góra dwóch słów
Gość Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 "Kocham Cię", czy zgadłem, że o te dwa słowa chodzi? Używając tak mało słów powiedziałas, Basiu, tak wiele. Pozdrawiam Cię.
basia gowska Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Eugeniuszu, dzięki za ślad i poczytanie. "Kocham cię" jest niezłe /chociaż ja mam na tą frazę małe uczulenie/ ale mogą być różne kombinacje: Jesteś wielki, Dla ciebie, Mamy wszystko, Pooddychajmy razem, Lecimy! pozdrawiam najserdeczniej
Intarsja Lumiere Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Taaak, piękna miniaturka :)
basia gowska Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję. jest to kolejne zmaganie pismaka ze słowami gdy w końcu wygram - zniknę stąd pozdrawiam
Gość Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Gdy wymówisz jej imię, przestaje być ciszą a słowa przestają być kratami;-) Pozdrawiam serdecznie bardzo Jola
Rekomendowane odpowiedzi