Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 że jesień dziwna tego roku o mało dziwna głupia jakaś już żaden dzień się nie podoba co przyjdzie na myśl tylko płakać i wiatr złowieszczy gdzieś w badylach nie widzi sensu bo go nie ma na targowisku chryzantemy nie do koloru nie na temat gdy deszcz złośliwy krzywo pada dziurawi nieba na kałużach przeszklone krople drążą żłoby po kątach smętek się wykluwa o czym tu gadać proszę pana jak w siebie łyżką wiersze wmuszam suchoty słoty beznadzieje reumatyzm w rynnach zaczął łupać 3
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 @Alicja_Wysocka Witaj Alicjo - równie dobrze mógł być o zimie - też kapryśna - a chryzantemy o tej porze też widziałem . Można pogadać o polityce o sporcie o miłości - to zależy od nastroju . Co do wiersza pięknie brzmi - ma klimat . Niestety taka pora roku sprzyja smętkowi . Mam nadzieje że głupot na temat wiersza nie napisałem . Miłego życzę
Alicja_Wysocka Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Waldemarze, same dobre słowa mi przynosisz. Pozdrawiam ślicznie :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już dawno przeminęła jesień kalendarz twardo mówi zima chryzantem ładnych nie uświadczysz za to śnieg z deszczem prymat trzyma przymrozi i pobieli nocą by smętny pejzaż dniem pobrudzić ni pies ni wydra czemu po co czy jakiś bakcyl kosi ludzi jest o czym gadać proszę pani powinna tęgo zmrozić zima rozchmurzą miny zatroskani reumatyzm rynien się nie ima :) 1
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi