MIROSŁAW C. Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 ruskie pierogi topię w ukraińskim barszczu i rozpoczynam zarybianie tej osobliwej sadzawki karpiem po żydosku dla którego sprowadzę wurst z samego Berlina czeskich knedli nie jadam bo nie jest mi do śmiechu za to gulasz po węgiersku jem trzy razy dziennie niech to Perun trzaśnie 5
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 a bigosik po polsku to gdzie jest? pozdrawiam:)
MIROSŁAW C. Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @Jacek_Suchowicz ... cdn. :)) Dziękuję za komentarz.
MIROSŁAW C. Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) @iwonaroma ... i o to chodzi. Pozdrawiam. Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez MIROSŁAW C. (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Bo jak kebab to tylko ze schabowym Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wkurwionym pójdę do lodówki po jakieś wege karmę, a to dlatego, że uwielbiałem gulasz po węgiersku, nosz kurwa mać :) 3mam za słowo i odemnie dodam rybę po grecku ;)
MIROSŁAW C. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @Rastu :) coś mam w tym temacie, ale tymczasem, jeszcze słabo 'doprawione'. Dzięki za ślad.
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się